måndag 23 februari 2009

Veckans Ord

Var hälsade medmäniskor!

Möte ikväll. 12 dagars kontinuerlig fred på jorden sedan 1945.. ett pinsamt facit mänskligheten. På globalis.se finns fakta, minst en konflikt räknad som en stridighet mellan två parter som årligen krävt minst 25 liv har pågått kontinuerligt med maximalt 12 dagars uppehåll i rad de senaste 64 åren.. Möjligen är statistiken föråldrad så vi kan enbart med viss statistisk säkerhet säga 61 år då undersökning är ifrån 2006.. men det är tänkvärt anser ni inte medmänniskor? För att ytterligare gnida in detta inträffade dessa dagar mellan den 10 sept och den 22 sept just 1945..

Sådan här läsning ger mig en inblick i livet som misantrop... Till det positiva kan jag meddela att sponsorsatsningen Måndagsklubben hockey-bockey laget triumferade i lördags. Laget höll för favvorittrycket och infriade oddsen på 43 procents vinstchans även om matcherna inte vissade denna förbedömda överlägsenhet. Det var dock alkhol i sportdrycken och i sann Måndagsklubbs anda firades segern med en 5 minuters regel a la tequila rose som kom laget tillhanda genom stabchefens personliga sponsringsbidrag. Mycket vackert jag vill passa på att gratulera Curry, Ciggen, Kaptenen och övriga mannar.

Det är med melankoli i kroppen jag skriver idag. Men trots allt är det måndag och möte 20.30 så det kan bara bli bättre! Imorgon ska sågen fram och då blir det fart på melankolin igen efter c-uppsats pmet blir bedömt, men ikväll är vi fria måndagsbarn.

Nåväl för att salutera c-uppsats tiderna är dagens ord något som är besläktat med nogrannheten i metodiken. Akribi är det vi får eftersträva i sammanhanget.

Akribi= vetenskaplig nogrannhet, pedanteri, sorgfällighet

dags att hasta till mötet.

högaktningsfullt
/M

Inga kommentarer: