måndag 16 februari 2009

Veckans Ord

Goder afton mina vänner!

Idag fick jag veta att det fortfarande går vissa rykten om måndagsklubben. Så vad säger detta om föreningen som varumärke? Självfallet är det känslor som ekivok, ungdomlig, vitter och kontroversiell som kommer till att stanna i medvetandet hos vår målgrupp. Framgång medmänniskor, dem kan älska eller hata oss men vi lämnar ingen oberörd.

Med just oberörd i tanken så vill jag påpeka att måndagsklubbens jurister börjat se över möjligheterna för stämning av vissa bloggaspiranter som försöker dra våra goda styrelsemedlemmars namn i smutsen. Inte okej med bilder utan tillstånd och påhittade historier med den ensamma anledningen att svärta varumärket måndagsklubben.

Vi kan nu i veckan stolt presentera vår sponsringssatsning Måndagsklubben: Hockeybocky-laget. Som en av guldsponsorerna till detta oerhört framgångsrika hockeylag med legendarer som ciggen: "jag röker mer än din morsa" och Regnman "jag ****** mer än din brorsa" känner vi att vår image, och deras, kommer att förstärkas med de associationer vi strategiskt vill använda oss av för den framtida utvecklingen av varumärket. Vi tar vår sponsring på största allvar och kommer under tisdagens träning att presentera bilder och intervjuer direkt från isen. Det finns även en chans i veckan att vinna en matchtröja singerad av Ciggen. Priset utdelas efter turneringen för att garantera en äkthet av svett och röklukt. Vill du vinna denna åtråvärda trofe, och det vill du kan vi lova, så ska du skicka in en bild på dig själv med en tequila-rose flaska i en härlig posé. Bifoga adress och frimärke före eventuellt utskick, kom ihåg att det är dubbelt porto för transport till utlandet. Man kan även livebetta på varifrån det kommer att komma in mest bilder till tävlingen, Ciggen själv är bookie, men kom ihåg att Polen och Finland är lågoddsare.

Ja så ser det ut med aktiviteter i veckan. Om ni känner någon nöd i veckan i studierna, i ert privatliv, i ert måndagsliv så vill jag ger er ett par berömda ord från vårt tyske författarvän Johann Wolfgang von Goethe: "En flicka och ett glas gott vin avhjälper all nöd. Den som inte dricker eller kysser, han är död".

Och så var det dagens ord också. Ostentativ är något denna författare absolut har varit och det kan te sig kaxigt men alla har vi nog i någon grad betett oss ostentativt.

Ostentativ = Avsiktligt framhävd, utmanande, skrytsam.

Högaktningsfullt
/M

Inga kommentarer: