torsdag 12 februari 2009

Snart smäller det!

hej hopp gummisnopp!

Vi går alla i väntans tider, alla väntar vi på något. Ciggen väntar på en rykannde giftpinne, discokjelle på en svängom på harrys, morfar på en rulator, blondinbella på ett liv, storstadspojken på en fet smäll på käften, sandy på en fru, benny på turkiet, alkisen på en öl, lidl på kunder, finland på ett OS guld i hockey, elvis på att återuppstå, korven på bröd och själv väntar jag på att det ska bli 21 februari.
Varför det då? Jo, för då äger HIFF:s omtalande och prestigefyllda hockey-bockey turnering rum.
Vi är ett gäng tappra proffs som har som mål att ta hem turneringen, vi har tänkt oss att använda det såkallade lekstugs spelsystemet. Det går ut på att, ursäkta uttrycket, pissa på motståndarna. Så därför uppmanar jag mina lagkamrater att inte gå på muggen alls på turneringsdagen, vi måste ha tillräckligt i blåsan för att orka pissa på alla motståndare.

Jag kan inte låta bli att visa allmänheten vårt alldeles underbara anmälningsmail till turneringen:

hej!

härmed anmäler vi ett lag till hockey bockey turneringen, med följande uppställning, lön inom parantes:

Mikael "mad mike" Sandy alias Sheldon Souray #44 (Antideprissiva medel)
Tobias "kapten" Sjögren alias Håkan Bogg #9 (Moraknivar)
Oliver "ciggen" Burrows alias Janne Huokko #15 (En hockeyhora)
Robin "roppin" Engman alias Jarri Curry #17 (Årsförbrukning av sås)
Andrée "friemerket" Larsson alias Henke Larsson #11 (Kurs i svenska som andraspråk)
Niklas "nalle" Mattsson alias Sven Tumba #5 (En egen tunnelbanestation)

Vi ligger även i förhandlingar med eventuella nyförvärv, men på grund av artistskatten så vet vi inte om vi kommer kunna genomföra dessa värvningar. Besked ges senare.

Lagnamn tillkännages vid ett senare tillfälle. Ni kan använda er av arbetsnamn X-35JK0543 tillsvidare.

"Elefantkvinnorna nu bör darra, för de ska mot våra snablar sparra. Vi kommer nu sopa gatan med lagflatan. Segern är så gott som vår, eftersom vi rakat av vårt pubishår. Trappen bör vara snäll med våran cigg, annars får han inget ligg. Inga turkiskor i stan, då får Martin ta Jan Banan. Att spela mot oss är en stor risk men Karin gillar ju att få smisk. C-A och Matti bakifrån kom och Karin gillade detta som en flaska rom."

Maskot: Skogsturken

Sponsorer: Måndagsklubben, Sjögren Arena, Systembolaget, Libresse, Youporn, Boardstore, Stadium, Toyota, Ipren m.fl. (personliga sponsorer tillkommer)

MVH
Klubbdirektör Greven

Telefon: 118 118
Hemsida: hitta.se
Mail: saknas

PS. En liten samling supportrar (läs huliganer) förväntas närvara. Uppskattat antal: 35.000. Dessa kommer att fråga efter förtäring och dylikt så vi föreslår att man håller SkyBar öppen. DS.



Ni som inte platsar i laget bör inte boka upp något annat den 21 februari, för vi tar det för givet att ni står på läktarn och skriker könsord etc.
När? 21 februari 2009
Var? Utomhusrinken vid lugnets ishall
Tid? 15.00-19.00
Skick? Stenknall
Klädsel? Valfri


Här kommer lite bilder av några av lagmedlemmarna under träning:







väl mött/ ordf.

Inga kommentarer: