söndag 1 mars 2009

Måndagsklubben diskriminerade av Falu Studentkår x2

Som rubriken antyder har Måndagsklubben och några av de mest trogna medlemmarna blivit diskriminerade av Falu Studentkår denna vecka!

Fall 1: Jag och Benny är lite smått hungriga på fredagseftermiddagen och bestämmer oss för att göra ett besök på Kåren för att konsumera deras utsökta tacobuffé. Fredag som det är beslutar vi oss för, i sann måndagsanda, att göra ett besök hos Statens spritbutik. Här inhandlads diverse varor som senare under kvällen skulle drickas. Till saken; När vi gör entré på Falu Studentkår möter vi Husmästare/Kanslist Jesper Björ som inte vill att vi ska ta med oss våra ädla drycker in på Kåren eftersom det är absolut förbjudet och kan leda till att Kåren blir av med sitt serveringstillstånd. Helt okej enligt oss och vi går givetvis ut med dryckerna och gömmer dessa i en snödriva i hopp om att de ska vara intakta när vi återkommer.

Det som dock stör oss är att när vi hänger av oss våra jackor ser vi ett par lila påsar vid garderoben och vad värre är; när vi sätter oss och ska äta ser vi minst 3 personer som går runt med dessa lila påsar inne på kåren. Något irriterande då vi fem minuter tidigare blivit avvisade från platsen eftersom även vi hade besökt samma butik.

Det är givetvis bra att kårpersonalen säger till oss att det inte är okej att gå omkring med egeninhandlad alkohol på kåren, men då tycker jag att man ska vara konsekvent. På husmästaren lät det riktigt allvarligt och dessa drycker fick absolut inte finnas i deras lokaler, men ändå är det många som går omkring med dessa inne på kåren. Sätt en person vid ingången som kontrollerar så att folk inte har med sig egen sprit in på kåren om det nu är så allvarligt!

Fall 2: Som ni alla vet så vann Måndagsklubben Turneringen med stort T förra lördagen. Problemet är dock att det inte står på pokalen, som nu är tillbaka i sin monter på Kåren, att vi är det segrande laget. Detta är inget mindre än en FULLSTÄNDIG SKANDAL! Hursomhelst talar säkra källor inom Studentkåren om att detta skall åtgärdas på onsdag. Men ta då för allt i världen bort pokalen från montern fram tills att de rättmätiga segrarna fått sitt namn ingraverat.

I övrigt har helgen varit tämligen gemytlig, men jag tycker att det är dåligt med representation för tillfället. Som exempel var det bara två tappra medlemmar (varav jag en av dem) som i fredags besökte Falu Studentkår på kvällen. Under lördagskvällen var det dock, något oväntat, hammarbyfjanten som höll vår fana högt tillsammans med våra kära Iron-ladies.

Hur ser veckan som kommer ut då? Ja, som ni kanske vet, ska ju Benny ut och fara i denna underbara värld. Jag kommer, Gudfader som jag är, ge honom en välsignelse innan avresa. Sedan kan vi bara hoppas på att han återvänder helskinnad. Oddset på det är för övrigt 6.50.

På fredag, om intresse finns, skall jag och Kapten visa Rättvik och sedan ta med folket på Rättvik Bowling&Krog för en underbar kväll som sent kommer glömmas. Anmälan sker till mig eller Kapten snarast!

God Bless You All

/
Gudfadern

Inga kommentarer: