torsdag 2 april 2009

Strong Enough

24 april är den 114:e dagen på året i den gregorianska kalendern. Det återstår 251 dagar av året. Vega har namnsdag samt firar Vatikanstaten sin självständighetsdag.

Bland kändisar som är födda denna dag är amerikanska popsångerskan Kelly Clarkson, berömda Barbara Streisand och en av gudfaderns stora idoler, steve finnan.

Men 24e april har givit oss sorger också, bland avlidna denna dag finns bl.a. modeskaparen Estée Lauder och svenska greven Carl August Ehrensvärd.

24e april kröntes också vår senaste påve, det vackra landet mauritius blev medlem i FN och Jordanien ockuperade Västbanken.

Men allt det där är historia..i år sker det något utan dess like..något som kommer förändra Falu Studentkår för all framtid..nämligen, 24:e april 2009 kommer Måndagsklubben att koras till mästare i spökboll och ta den historiska trippeln!!..

Så var beredda på en resa utöver det vanliga..I en värld där skicklighet blandas med ännu mer skicklighet, där bollens storlek inte spelar någon roll utan endast hur du klarar av att hantera den. I en värld där endast riktiga män står överst på prispallen. I en värld där framtidens ledare fostras..Nämligen spökboll.

2193 år sedan intog grekerna Troja..I år är det vår tur, att inta historieböckerna.

17.00 - 24e april. Högskolan Dalarna

Inga kommentarer: